Veikparks Rīgas centrā. Sezona 2017.
 

Имя

Телефон

Комментарий

 

Veikparks Rīgas centrā. Sezona 2017.

Veikparks Rīgas centrā. Sezona 2017.

Idejas rašanās.

Šajā blogā mēs pastāstīsim par mūsu veikparku un par tā priekšrocībām, un, kopumā, nedaudz par šo sporta veidu.

Veikparka būvēšanas ideja mums radās jau 2014. gadā, kad mēs veiksmīgi vizinājāmies citos Latvijas un Eiropas veikparkos. Tā kā darba stundu skaits un klientu trafiks ir ierobežoti, lai vizinātos, nākas dažas dienas gaidīt savu kārtu. Tas bija viens no galvenajiem cēloņiem, lai radītu vēlmi uzbūvēt savu veikparku Rīgā.

Pēc tam vēl radās jautājumi par būvēšanas vietu (ūdenskrātuvi) un daudz tehnisko jautājumu: vai nu neder ūdenskrātuves forma un garums, vai nu vieta nav atbilstoša, vai nu tuvākais elektrības avots atrodas divu kilometru attālumā... utt.

Nosakot vietu un atrisinot visus tehniskos jautājumus, izvirzījās jautājums par paša kabeļa reversa sistēmas ražotāju. Par galveno jautājumu kļuva pašas sistēmas apkalpošanas moments pēc tās uzstādīšanas, un vēlme nodarboties ar sarežģītu montāžu uzstādīšanai problemātiskos apstākļos.

Ilgi izvēloties starp Igaunijas, Vācijas, Krievijas un Latvijas ražotājiem, mēs izdarījām izvēli vietēja ražotāja labad. Tā kā viss ir blakus, un visus jautājumus var atrisināt ātri.

Izvēloties vietēju ražotāju, mēs palikām apmierināti ar kvalitāti un servisu.

Veikparks pašā Rīgas centrā un tā priekšrocības.

Mūsu veikparka galvenā priekšrocība ir tā izvietošana un ģeodēziskie apstākļi. Veikparks atrodas Rīgas centrā, turklāt ir sava bezmaksas automašīnu stāvvieta; atrodas diezgan tālu no pilsētas trafika, un apkārt visai akvatorijai ir zemes grāvis (sešu metru augstuma zemes siena). Zemes grāvis aizsargā ūdenskrātuvi no vējiem – mums vienmēr ir mierīgs ūdens, bez viļņiem. Mūsu ūdenskrātuves temperatūra vienmēr ir par pāris grādiem siltāka, nekā visur, jo mums vienmēr ir bezvējš.

Diezgan svarīga priekšrocība arī ir mūsu inventārs un konstrukcijas; mēs iegādājamies inventāru pie visprogresīvākajiem un vismodernākajiem ražotājiem. Visi konstrukcijas un tramplīni ir pilnīgi izgatavoti no plastikāta, bez bultskrūvēm, pašgriezējiem un stikiem, tas garantē komfortu un drošību.

Kopumā par veikbordingu Latvijā.

Pēdējos 7 gados veikbordings strauji kļūst populārs Eiropā, un, it sevišķi, Latvijā. Šobrīd mūsu nelielajā valstī, visā Latvijas teritorijā, jau ir vairāk par 20 veikparkiem. Neapšaubāmi tas ir ļoti liels veikparku skaits. Lielas konkurences dēļ pieaug arī veikparku būvniecības un servisa kvalitāte.

KONTAKTI

Balasta dambis 13, Rīga, LV-1048
Rezervē laiku, zvanot +(371) 20151295

Katru dienu no 8.00 līdz 22.00
(vai līdz pēdējam klientam)

Zeon SIA
Reģistrācijas Numurs: 40003966549
A/S "SEB Banka"
Norēķinu konts: LV60UNLA0050024523893