SUP dēlis nav dārgs izklaides un sporta veids. SUP dēļu noma Rīgā.
 

Имя

Телефон

Комментарий

 

SUP dēlis nav dārgs izklaides un sporta veids. SUP dēļu noma Rīgā.

SUP dēlis nav dārgs izklaides un sporta veids. SUP dēļu noma Rīgā.

Kas ir SUP dēlis?
SUP ir liels dēlis un airis, tāds pats, ko pielieto, kad peld ar kanoe. Lai pavizinātos ar šo dēli, nav jābūt speciālai fiziskai sagatavošanai un speciālām iemaņām, šo dēli var iemācīties lietot par iesācējs burtiski 5-10 minūšu laikā. Šis sporta veids ir drošs un nav traumatiski bīstams. Tā kā vizināšanās ar SUP laikā nav nekādu ātrumu un lēcienu.

SUP dēļu veidi, un, kur var ar tiem pavizināties? 
Šobrīd pastāv divi populāri SUP dēļu veidi, tie ir no plastikāta un piepūšami. Tehniskajā ziņā nav principiālu atšķirību starp šiem SUP dēļiem, tos tieši izmantojot. Galvenā atšķirība ir mobilitāte.

Plastikāta SUP dēļi
.
Šim dēļa veidam ir būtisks mīnuss transportēšanas laikā, jo aizņem daudz vietas. Standarta dēļa garums sastāda apmēram 4 metrus.

Piepūšamie SUP dēļi.
Piepūšamais dēlis nemaz nav sliktāks un tehnoloģiski nepiekāpjas plastikāta dēlim. Tas ir tikpat stingrs un stabils. Parasti, piesūknē piepūšamo dēli ar speciālo komplektā ietilpstošo sūkni līdz 18 atmosfērām. Liela priekšrocība ir mobilitāte. SUP tiek izpūsts, tiek akurāti salikts un nolikts speciālajā komplektā, ietilpstošajā somā. 

Kur var pavizināties ar SUP dēli?
Pašlaik ar SUP dēļiem vizinās visur – pa upēm, ezeriem un purviem. Naktī un dienā, organizējot tūres Latvijā un citās valstīs.

Mūsu veikparks Rīgas centrā arī piedāvā nomāt SUP dēļus. Brenda ražotāju dēļi par ļoti demokrātiskām cenām. SUP dēļu īre/noma Rīgā un Jūrmalā.

KONTAKTI

Balasta dambis 13, Rīga, LV-1048
Rezervē laiku, zvanot +(371) 20151295

Katru dienu no 8.00 līdz 22.00
(vai līdz pēdējam klientam)

Zeon SIA
Reģistrācijas Numurs: 40003966549
A/S "SEB Banka"
Norēķinu konts: LV60UNLA0050024523893