Kā iemācīties vizināties ar veikbordu? Veikbords Rīgā 2017.
 

Имя

Телефон

Комментарий

 

Kā iemācīties vizināties ar veikbordu? Veikbords Rīgā 2017.

Kā iemācīties vizināties ar veikbordu? Veikbords Rīgā 2017.

Iemācīties veikbordingu ar kabeli nav tik sarežģīti, tas ir daudz vienkāršāk, nekā vizināties ar veikbordu aiz kutera vai ūdens motocikla Rīgā. Vizināšanās ar kabeļa veikbordu Latvijā ir vienkāršāka, nekā aiz kutera, tāpēc ka raidera velkošā trose ir virzīta augšup 30-45 grādu leņķī, tas nozīmē, ka faktiski jums rokās būs stienis (balsts), atbilstoši, tas ļoti stipri palīdz turēt līdzsvaru un atvieglo pašu braucienu.

Vidēji statistiskais cilvēks, bez fiziskās sagatavošanas, apgūst galveno vizināšanās ar veikbordu ābeci 3-20 minūšu laikā.

Pirms borda uzvilkšanas un braukšanas, tērējiet 3-5 minūšu laiku iesildīšanai – izvingriniet muskuļus un izlociet locītavas. Teorētiski, tas palīdzēs izvairīties no traumām.

Apspriediet ar instruktoru visus tehniskos jautājumus un drošības tehniku. Pieredzējušais instruktors pastāstīs un palīdzēs jums pacelties uz veikbordu, un iemācīs pareizi krist.

Tiek rekomendēts dažas reizes uzmanīgi noklausīties instruktoru un izpildīt visas viņa instrukcijas, tad rezultāts būs daudz ātrāks un efektīgāks.

Tā kā veibordinga laikā ir nodarbinātas visas muskuļu grupas, ir ieteicams stipri neaizrauties ar vizināšanos pirmajā nodarbībā. Vienas veikborda stundas nomas pietiek 2-3 raideriem. Vizinieties, mainoties vienam ar otru pēc 20-30 minūtēm.

Nav vērts parādīt sevi kā varoni pirmajās nodarbībās un mēģināt uzbraukt uz figūrām un tramplīniem. To droši var izdarīt pieredzējušie raideri, kā arī iesācēji pēc 3-5 nodarbībām. Izejot trases pēc figūrām, tiek rekomendēts uzvilkt ķiveri.

Ir stingri aizliegts vizināties veikparkā bez glābšanas vestes.

Cable wake boarding Latvia, cable wake boarding Riga, kabeļa veikbords Rīgā, veikbords Rīgā, veikbords centrā, veikparks Pārdaugavā, veikparks Rīgā, veikparks Rīgā, veikparks centrā, veikbords aiz troses, wakeboarding Riga, wakeboard, Ūdensslēpošana, Kaitbords, Kabeļveikbords Rīgā, Kabeļveikbords centrā, Kabeļveikbords Rīgā, kabeļa veikbords pie Swedbankas, kabeļa veikbords centrā, kabeļa veikbords Pārdaugavā, wake Riga, veikparks Rīgā, veikparks, катание на вейкборде, катание на доске, водный спорт, водный спорт в Риге, развлечения в Риге, ūdensslēpošana Rīgā, veikot Rīgā, Вейк-парк в Латвии, Вейк-парк в Риге, Вейк-парк в центре Риги, Вейк-парк в Риге, Вейк-парк в центре, Вейк-парк возле моста, вейкборд в Риге.

KONTAKTI

Balasta dambis 13, Rīga, LV-1048
Rezervē laiku, zvanot +(371) 20151295

Katru dienu no 8.00 līdz 22.00
(vai līdz pēdējam klientam)

Zeon SIA
Reģistrācijas Numurs: 40003966549
A/S "SEB Banka"
Norēķinu konts: LV60UNLA0050024523893