Adrenalīns bez riska veselībai. Veikparks Rīgas centrā.
 

Имя

Телефон

Комментарий

 

Adrenalīns bez riska veselībai. Veikparks Rīgas centrā.

Adrenalīns bez riska veselībai. Veikparks Rīgas centrā.

Adrenalīns bez riska veselībai. Veikparks Rīgas centrā.

Ar ko nodarboties cilvēkam brīvajā laikā, lai saņemtu adrenalīna devu, bet tajā paša laikā stipri neriskēt? Liekas, uz šo jautājumu nav atbildes. Katrā sporta veidā ir riski, taču kādos sporta veidos tie ir kolosāli, piemēram, izpletņlēkšanas sports un apļu motosacīkstes, bet kādos sporta veidos – ir minimizēti, piemēram, kabeļa veikbordingā Rīgā. Tagad mēs parunāsim par šo sporta veidu.

Veikborda paveids Rīgā un Latvijā. Veikparks Rīgas centrā.

Pastāv divi veikbordinga veidi – pirmais – aiz kustošā transporta (kutera vai ūdens motocikla), otrais – kabeļa veikbordings Rīgā tiek īstenots ar vinčas vilcējspēka palīdzību starp stabiem ierobežotā teritorijā.

Priekšrocības un atšķirības:

Veikbordings aiz kutera. Interesants, dinamisks veikbordinga veids Rīgā; parasti ar to nodarbojas jau pieredzējuši raideri, jo braukšana aiz kutera ar veikbordu prasa profesionālo iemaņu. Cena ir 2-3 reizes lielāka, nekā kabeļa veikbordinga izmantošana Rīgā. Galvenais mīnuss ir cena, ierobežots cilvēku skaits kompānijā un laika izlietojuma neefektivitāte. Tāpat arī liels mīnuss ir trikiem paredzēto figūru (tramplīnu utt.) neesība un nelīdzens ūdens (viļņu un ripsnas dēļ).

Kabeļa veikbordings Rīgā. Interesants, dinamiskais budžeta variants iesācējiem un profesionāļiem. Galvenā priekšrocība ir figūru (tramplīnu utt.) esība, līdzens ūdens bez viļņiem, pārbaudīts apvidus un, protams, cena. Kabeļa veikbordings – viens no vispopulārākajiem kabeļa veikbordinga veidiem Rīgā un Latvijā. Parastais trases garums vienā virzienā sastāda 200 metrus.

Cable wake boarding Latvia, cable wake boarding Riga, kabeļa veikbords Rīgā, veikbords Rīgā, veikbords centrā, veikparks Pārdaugavā, veikparks Rīgā, veikparks Rīgā, veikparks centrā, veikbords aiz troses, wakeboarding Riga, wakeboard, Ūdensslēpošana, Kaitbords, Kabeļveikbords Rīgā, Kabeļveikbords centrā, Kabeļveikbords Rīgā, kabeļa veikbords pie Swedbankas, kabeļa veikbords centrā, kabeļa veikbords Pārdaugavā, wake Riga, veikparks Rīgā, veikparks, vizināšanās ar veikbordu, vizināšanās ar dēli, ūdens sports, ūdens sports Rīgā, izklaides Rīgā, ūdensslēpošana Rīgā, veikot Rīgā, Veikparks Latvijā, Veikparks Rīgā, Veikparks Rīgas centrā, Veikparks Rīgā, Veikparks blakus tiltam, veikbords Rīgā.

KONTAKTI

Balasta dambis 13, Rīga, LV-1048
Rezervē laiku, zvanot +(371) 20151295

Katru dienu no 8.00 līdz 22.00
(vai līdz pēdējam klientam)

Zeon SIA
Reģistrācijas Numurs: 40003966549
A/S "SEB Banka"
Norēķinu konts: LV60UNLA0050024523893